Orgbrain er valgt som leverandør til ODA-Nettverk

3 min lesing
7. juni 2024

Orgbrain har nylig inngått et samarbeid med ODA-Nettverk, som med sine 10.000 medlemmer er Nordens ledende nettverk for mangfold i tech. Med sin visjon: «Lead the change», og en ny lovendring som fører flere kvinner ut i norske styrer de kommende årene, har de økende fokus på styrearbeid i ODA Board Network

Som Orgbrain, fokuserer Oda Board Network på økt kompetanse i norske styrer, og på det å skape trygghet i rollen, slik at flere kvinner tar steget inn i norske styrerom. Samt på et voksende nettverk som deler kompetanse og erfaringer mellom seg. 

Gjennom partnere som Scandinavian Executive Institute, Insead og nå Orgbrain, tilbyr ODA Board Network sine medlemmer både grunnleggende og mer inngående kompetanse i styrearbeid. 

Orgbrain leverer neste generasjons digitale styreportal, generalforsamlingsløsning og digital styreskole, og ble stiftet i 2017 for å hjelpe styrer og ledergrupper med å håndtere sine oppgaver og juridiske forpliktelser på en enklere, bedre og sikrere måte, gjennom brukervennlig og moderne teknologi.

Orgbrains visjon er å skape bedre styrer og virksomheter, og har som misjon å bidra med kompetanseheving og gode digitale verktøy for styret og ledelsen. Med lovendring som fra 2024 medfører at flere kvinner skal ut i styreposisjon, er det ekstra viktig å kunne tilføre disse en basiskunnskap på en enkel måte. 

August Brekkhus

Det var derfor en naturlig beslutning for Orgbrain å tilby sitt Orgbrain Academy med digital styreskole i samarbeid med ODA. Og stille opp på fysiske samlinger for å holde kurs og informere medlemmene om fordeler med å ta i bruk digitale styreverktøy, sier August Brekkhus, Leder for partnersalg i Orgbrain.

Styreskolen/ Juridisk oppslagsverk

Gjennom Orgbrain Academy tilbyr Orgbrain et nettbasert sertifiseringskurs i styrearbeid, som er juridisk kvalitetssikret av Orgbrains partner EY.

Informasjon om kurset

Kurset er nettbasert, for PC, nettbrett eller mobil, og består av 20 moduler. Styreskolen gir opplæring innen sentrale temaer, som både daglig leder, styresekretær og styremedlemmer bør kjenne til. Kurset passer blant annet for de som ønsker å:

  • Styrke sin kompetanse innen styrearbeid
  • Oppdatere seg på relevante endringer i aksjeloven og GDPR
  • Kontrollere at de kan det mest elementære innen styrearbeid
  • Dokumentere sin basiskompetanse i styrearbeid gjennom et sertifiseringsbevis

Styreskolen – Ble sertifisert styremedlem 650x498

 

Orgbrain var på Oslo Konserthus den 6. juni for å supplere ODA Board Network med informasjon til stand, om Orgbrain og spesialtilbudet på Styreskolen, som er fremforhandlet for ODA-Nettverk sine medlemmer.

Orgbrain valgt som leverandør til ODA-nettverk 650x498

Fra venstre: Ekaterina Yurchenko og Radmila Stoltz fra Oda Board Network og Thomas Evensen, CEO-Orgbrain 

Vi må bare gratulerer ODA Nettverk med yrende liv og 1700 deltagere på et utsolgt arrangement! Her har ODA virkelig lykkes med å samle mange dyktige kvinner, og en imponerende rekke med partnere, sier Thomas Evensen, CEO i Orgbrain. 

Thomas Evensen

Vi takker for tilliten, og ser frem til et spennende samarbeid med ODA Board Network, og det å gi medlemmene god basiskompetanse gjennom Orgbrains Styreskole. Vi sees på neste samling 5 september, avslutter Thomas Evensen, som i den anledning vil holde foredrag og introduksjon til Styreskolen for nettverkets medlemmer.