NAF velger Orgbrain som leverandør av styreportal

1 min lesing
2. desember 2022

Orgbrain leverer styreportal til NAFs styrer

NAF velger Orgbrain som leverandør av styreportal.

NAF er en medlemsstyrt organisasjon med nær 500 000 medlemmer, 67 lokalavdelinger, 1 100 tillitsvalgte, og rundt 500 ansatte over hele Norge.

Hovedstyret i NAF velger portalen fra Orgbrain for sitt arbeid i styret, og legger også til rette for bruk av løsningen i datterselskaper, lokalavdelinger, samt til komité og utvalgsarbeid.

«Det er ikke hver dag man inngår avtale med Nordens største forbruker- og interesseorganisasjon, og vi er veldig fornøyde med at NAF valgte oss», sier Thomas Evensen, Administrerende direktør i Orgbrain.

«Jeg tenker det sier mye om produktet og den kompetansen vi besitter, når en så stor aktør som NAF viser oss den tilliten, og vi ser veldig frem til å ta fatt på samarbeidet», fortsetter Sigrun Paulsrud, Salgssjef i Orgbrain.

NAF velger Orgbrain som styreportal fordi vi etterstreber å til enhver tid å være mest mulig smidig og relevant i det vi gjør, og er, for våre medlemmer, tillitsvalgte og ansatte. Orgbrain tilrettelegger for nettopp dette ved å levere en komplett og profesjonell styreportal for våre styrebehov