Orgbrain vokser og søker salgsressurser

1 min lesing
20. september 2020

Orgbrain går i disse dager ut av startup-fasen og lanserer for fullt sine tjenester i markedet. Selskapet har utviklet neste generasjons styreportal som gir styret alt de trenger på ett sted. Vi markedsfører våre SaaS-løsninger gjennom markedsledende forhandlere og samarbeidspartnere. I tillegg onboarder vi kunder gjennom direktesalg. 

Selskapet har store ambisjoner for de neste årene – både i Norge og internasjonalt. Dersom du ønsker å være med på denne reisen søker vi nå etter ressurser innen salg og salgsstøtte. Vi vil kunne tilby nøkkelmedarbeidere som når sine mål mulighet til å delta i en opsjonsordning.  

Forhandlersalg – Sales Executive
Til å ta salgsansvaret mot våre samarbeidspartnere søker vi to ambisiøse, erfarne og kompetente sales executives/forhandlersjefer. Du vil jobbe tett med dine partnere, følge opp salg, salgsstøtte, markedsaktiviteter og kompetansebygging med sikte på å overgå de til enhver tid avtalte mål.

For mer informasjon, gå til annonse på Finn.no

Salg og salgsstøtte
Vi skal også ansette 2 salgs- og kundeorienterte, proaktive og ambisiøse salgsressurser. Stillingene vil håndtere vårt direkte salg og kundestøtte til alle som tar kontakt via våre hjemmesider, sosiale medier, email eller telefon. Det forventes også at de som fyller stillingene tar en rekke egne direkte salgsinitiativ for sikre å overgå de til enhver tid avtalte mål.

For mer informasjon, gå til annonse på Finn.no

Orgbrain er lokalisert sentralt i Oslo sentrum i Mesh Community i Tordenskiolds gate 2.

Lær mer om Orgbrain på www.orgbrain.ai