Orgbrains kunde nr. 1000 er signert

Kunde nr 1000 i boks hos Orgbrain
Thomas Evensen, CEO i Orgbrain, er tydelig fornøyd med Orgbrains vekstkurve. Foto: Innomag

Orgbrain runder tusen betalende kunder

Orgbrain rundet betalende kunde nummer 1000 da selskapet Digital Insight signerte kontrakt med oss denne uken. Historien står og lese i Innomag.

På spørsmål fra Innomag om hva den gode mottakelsen i markedet skyldes svarer vår egen Thomas Evensen (CEO i Orgbrain):

Først og fremst løser vi et stort og konkret behov som mange norske styrer sliter med, svarer Thomas Evensen engasjert – og legger til;

til tross for at norske styrer i lang tid har bedt ledelsen om å digitalisere og transformere virksomheten har styrearbeidet i stor grad vært stemoderlig behandlet. Vår Orgbrain løsning gjør noe med dette og gir våre brukere brukervennlig tilgang til alt norske styrerom trenger. Få, om noen, matcher oss på funksjonalitet og brukervennlighet, dessuten er prisen lett å like for både små og store selskaper!

Les hele saken hos Innomag 

Are Stegane har mer enn 25 års erfaring innen markedsføring/ salg, og er den som introduserte bedrifter for «inbound marketing» i Norge. Han har jobbet for selskaper som Susoft, Evry, Karabin, Left Brain Marketing og Accenture, og var med å starte First Tuesday i Bergen. Are mener at alle markedsførere først bør jobbe med salg. Han sier som David Ogilvy, «If it doesn’t sell, it isn’t creative»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.