Orgbrain vokser og søker salgsressurser

Orgbrain går i disse dager ut av startup-fasen og lanserer for fullt sine tjenester i markedet. Selskapet har utviklet neste generasjons styreportal som gir styret alt de trenger på ett sted. Vi markedsfører våre SaaS-løsninger gjennom markedsledende forhandlere og samarbeidspartnere. I tillegg onboarder vi kunder gjennom direktesalg. 

Selskapet har store ambisjoner for de neste årene – både i Norge og internasjonalt. Dersom du ønsker å være med på denne reisen søker vi nå etter ressurser innen salg og salgsstøtte. Vi vil kunne tilby nøkkelmedarbeidere som når sine mål mulighet til å delta i en opsjonsordning.  

Forhandlersalg – Sales Executive
Til å ta salgsansvaret mot våre samarbeidspartnere søker vi to ambisiøse, erfarne og kompetente sales executives/forhandlersjefer. Du vil jobbe tett med dine partnere, følge opp salg, salgsstøtte, markedsaktiviteter og kompetansebygging med sikte på å overgå de til enhver tid avtalte mål.

For mer informasjon, gå til annonse på Finn.no

Salg og salgsstøtte
Vi skal også ansette 2 salgs- og kundeorienterte, proaktive og ambisiøse salgsressurser. Stillingene vil håndtere vårt direkte salg og kundestøtte til alle som tar kontakt via våre hjemmesider, sosiale medier, email eller telefon. Det forventes også at de som fyller stillingene tar en rekke egne direkte salgsinitiativ for sikre å overgå de til enhver tid avtalte mål.

For mer informasjon, gå til annonse på Finn.no

Orgbrain er lokalisert sentralt i Oslo sentrum i Mesh Community i Tordenskiolds gate 2.

Lær mer om Orgbrain på www.orgbrain.ai 

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.