Orgbrain støtter Ukraina!

ukraina-flagg

Orgbrain er et selskap som er spesielt opptatt av ryddige prosesser, etterlevelse av lover og regler og at det skal bli fattet gode vedtak baserte bærekraftige og langsiktige strategier som også har fokus på samfunnsansvar.

Vårt spesialfelt er styrearbeid, men etter Russlands invasjon av Ukraina vil vi være tydelige på at dette også er viktige prinsipper mellom nasjoner.

Russlands uprovoserte invasjon av Ukraina er et klart brudd på folkeretten.

Våre tanker går til det ukrainske folk, og vi oppfordrer alle til å vise solidaritet og støtte til Ukraina i denne vanskelige situasjonen.

Thomas Evensen har mange års erfaring som Styreleder og CEO, i IT/Telecom/Software bransjen. Han har ledet Eierstyrings-avdelingen i Telenor Norge, vært CEO Kjedehuset AS, og Gintel AS, og har hatt styreverv i 30 ulike selskaper. Han er blant annet utdannet Executive MBA ved Norges Handelshøyskole og i markedsføring ved London Business School.

Dag Asheim er cand.scient i informatikk fra Universitetet i Oslo. Etter studiene startet han Linpro, Norges ledende firma på Linux og fri programvare. Selskapet vokste fra ham som eneste ansatt til godt over 100 medarbeidere før det ble solgt. Siden har Asheim jobbet med diverse prosjekter, bl.a som styreleder/styremedlem i flere firma og organisasjoner, i det siste som autorisert styremedlem. Dag Asheim har lenge savnet gode digitale løsninger som understøtter styreprosesser, noe som har vært drivkraften bak starten av Orgbrain. Asheim er styreleder i Foreningen for bedre styrearbeid.

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Are Stegane har mer enn 25 års erfaring innen markedsføring/ salg, og er den som introduserte bedrifter for «inbound marketing» i Norge. Han har jobbet for selskaper som Susoft, Evry, Karabin, Left Brain Marketing og Accenture, og var med å starte First Tuesday i Bergen. Are mener at alle markedsførere først bør jobbe med salg. Han sier som David Ogilvy, «If it doesn’t sell, it isn’t creative»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.