NAF velger Orgbrain som leverandør av styreportal

NAF velger Orgbrain
Fra venstre, Sigrun Paulsrud (Salgssjef i Orgbrain), Tor Arne Litleré (President i NAF) og Margaretha Lein-Stenberg (Styrekoordinator i NAF)

Orgbrain leverer styreportal til NAFs styrer

NAF velger Orgbrain som leverandør av styreportal.

NAF er en medlemsstyrt organisasjon med nær 500 000 medlemmer, 67 lokalavdelinger, 1 100 tillitsvalgte, og rundt 500 ansatte over hele Norge.

Hovedstyret i NAF velger portalen fra Orgbrain for sitt arbeid i styret, og legger også til rette for bruk av løsningen i datterselskaper, lokalavdelinger, samt til komité og utvalgsarbeid.

«Det er ikke hver dag man inngår avtale med Nordens største forbruker- og interesseorganisasjon, og vi er veldig fornøyde med at NAF valgte oss», sier Thomas Evensen, Administrerende direktør i Orgbrain.

«Jeg tenker det sier mye om produktet og den kompetansen vi besitter, når en så stor aktør som NAF viser oss den tilliten, og vi ser veldig frem til å ta fatt på samarbeidet», fortsetter Sigrun Paulsrud, Salgssjef i Orgbrain.

NAF velger Orgbrain som styreportal fordi vi etterstreber å til enhver tid å være mest mulig smidig og relevant i det vi gjør, og er, for våre medlemmer, tillitsvalgte og ansatte. Orgbrain tilrettelegger for nettopp dette ved å levere en komplett og profesjonell styreportal for våre styrebehov

Thomas Evensen har mange års erfaring som Styreleder og CEO, i IT/Telecom/Software bransjen. Han har ledet Eierstyrings-avdelingen i Telenor Norge, vært CEO Kjedehuset AS, og Gintel AS, og har hatt styreverv i 30 ulike selskaper. Han er blant annet utdannet Executive MBA ved Norges Handelshøyskole og i markedsføring ved London Business School.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.