Nettbasert autorisasjonskurs for styremedlemmer

Mange selskaper søker etter ny kompetanse inn i sitt styre, men det kan være vanskelig for selskapene å finne frem til riktig kandidat. Å kunne vise til teoretisk kompetanse innen styrearbeid (f.eks. i din CV på LinkedIn) gjennom et autoriseringskurs, vil kunne skille deg ut i forhold til andre kandidater. Et autoriseringskurs vil også signalisere at du er interessert i styrearbeid.

Foreningen for bedre styrearbeid tilbyr sammen med Orgbrain et nettbasert autoriseringskurs i styrearbeid gjennom Styreskolen. Kurset består av 20 seksjoner, der deltakerne får grunnleggende opplæring i styrearbeid. Kurset avsluttes med en flervalgseksamen, der de som består får utdelt et autoriseringsbevis. Både kurset og eksamen er nettbasert, slik at kuret kan gjennomføres når som helst og hvor som helst.

Kurset passer for de som ønsker å:

1) Ta på seg styreverv i aksjeselskaper, men som mangler erfaring
2) Oppdatere seg på de siste styrerelaterte endringene i aksjeloven og GDPR
3) Kontrollere at de kan det mest elementære innen styrearbeid
4) Dokumentere sin basiskompetanse i styrearbeid gjennom et autoriseringsbevis

Kursdeltakerne har 12 måneder på seg til å gjennomføre kurset og det er mulig å ta eksamen flere ganger.

Er du styreleder? Trenger ditt styre å øke sin kompetanse innen styrearbeid? Ta styrearbeidet på alvor og la styremedlemmene ta et kurs i styrearbeid på selskapets regning.

Se kort introduksjonsfilm her. 

Gå til www.styreskolen.org for mer informasjon.

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.