Skriv kommentarer rett i PDF-dokumenter

Det er nå mulig å annotere/kommentere direkte i PDF-dokumenter i Orgbrain. Dette kan enten være privat kommentarer eller offentlig kommentarer som er synlig for andre brukere i organisasjonen. Ved å legge inn offentlige kommentarer i et PDF-dokument vil andre brukere få mulighet til å svare på kommentarene.

Private kommentarer kan være spesielt nyttige i forbindelse med dokumentasjon som er sendt ut i forkant av styremøter, mens offentlige kommentarer gjør det enklere å gi presise tilbakemeldinger på protokoller på høring.

Det er tre varianter av annoteringer i Orgbrain, henholdsvis tekstmarkering, strektegning og notat.

Annotering

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to Top

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.