Nå får du oversikt over møter og oppgaver på tvers av virksomheter

Orgbrain har lansert noen nyheter som er særlig til nytte for de som bruker Orgbrain i flere virksomheter. Vi har nå, på startsiden i Orgbrain, lagt inn en totaloversikt over alle de møter som du har tilgang til på tvers av alle selskaper som du er tilknyttet til. Vi har også lagt oversikten over oppgaver som ligger på deg på startsiden slik at du enklere får tilgang til disse. Oppgavene ligger i tillegg i varslingssenteret, som du har tilgang til ved å klikke på bjellen oppe til høyre.

Slik går du frem:

  1. Øverst til høyre på startsiden kan du nå se alle dine kommende møter. Dette også på tvers av alle virksomheter du har tilgang til. Er du involvert i flere virksomheter som benytter Orgbrain som sin styreportal, vil du få en god oversikt her. 
  2. Videre vil du nå ha enklere tilgang til oppgaver og gjøremål. På startsiden har vi nå også lagt inn en seksjon som vi har kalt “Oppgaver i varslingssenter”.  Her vil du se dine oppgaver – eksempelvis signeringsoppgave som vist. Ved å klikke på selve oppgaven kommer du rett inn og kan utføre signeringen. 
  3. Så har vi lagt opp en feed av relevante produktnyheter, som gjør at du til enhver tid kan holde deg oppdatert på det siste nye i Orgbrain styreportal. Når du klikker på en nyhet tas du videre til den aktuelle produktnyheten. 

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to Top

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.