Thomas Evensen blir ny CEO i Orgbrain

Thomas Evensen

I dag er vi glade for å kunne informere om at Thomas Evensen er ansatt som ny CEO i Orgbrain.

Orgbrain har store ambisjoner, og skal de kommende årene ta en solid markedsandel i Norge og Norden innen salg av profesjonelle styreportaler. Etterspørselen øker og produktet høster stor anerkjennelse i markedet, og med ny leder på plass, som har bevist sin suksess som vekstskaper, ligger forholdene til rette for videre vekst!

«Thomas har mange års erfaring som Styreleder og CEO, og kan med stor troverdighet formidle hvilke fordeler et styre har ved bruk av en løsning som vår. Han har jobbet med store forhandlernettverk, ledet selskap gjennom sterk vekst i Norge og internasjonalt, og har det som skal til for å skape en ny suksess med Orgbrain», sier Stig Ebert Nilssen, styreleder i Orgbrain.

Thomas har nær 20 års bakgrunn fra IT-/Telecom-/Software-bransjen, med sterke resultater fra salg og lederroller, og over 30 styreverv. Han kommer til Orgbrain etter 6 år i rollen som CEO i software-suksessen Gintel AS. Før det var han blant annet, konsernsjef i Kjedehuset AS, og leder for Eierstyring i Telenor Norge. Thomas er utdannet MBA ved Norges Handelshøyskole NHH, og markedsføring ved London Business School. 

Fun fact om Thomas: Han har en rekke Norgescup- og NM-titler i hele tre forskjellige idretter, henholdsvis frisbee, biljard og karate.

Velkommen til oss Thomas! Vi gleder oss til å ta markedet sammen med deg!


Om Orgbrain

Orgbrain er et norsk selskap stiftet i 2017 av fremtidsrettede gründere med lang styreerfaring, som hadde et brennende ønske om å hjelpe styrer med å håndtere sine oppgaver og juridiske forpliktelser på en enklere, bedre, og sikrere måte, gjennom brukervennlig og moderne teknologi.

Høsten 2020 lanserte Orgbrain neste generasjons digitale styreportal, og har flere tusen fornøyde brukere.

Orgbrain markedsfører sin SaaS-løsning gjennom markedsledende forhandlere og samarbeidspartnere. I tillegg onboardes kunder gjennom direkte salg. Selskapet har store ambisjoner for de neste årene både i Norge og internasjonalt.

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.