Produktoppdateringer – juni 2022

Produktoppdateringer – juni 2022

  • Vi har lansert et nytt malbibliotek med over 30 ulike maler som ofte benyttes av styret og ledelsen. Flere maler vil komme til etterhvert.

  • Det er gjort noen endringer i Meldinger basert på tilbakemelding fra brukerne. Den største endring er at det nå er kommet et valg der brukeren kan bestemme at teksten som blir lagt inn i meldingen også skal være synlig i e-posten som går ut ved publisering av nye meldinger. Tidligere var det slik at det kun var mulig å vise tittelen i e-posten, og at brukerne måtte logge seg inn for å se meldingen.

  • Det er også gjort en endring ved at det i default-innstillingen er krysset av for at det skal sendes ut e-post når det legges ut ny melding. Tidligere måtte brukeren aktivt krysse av dersom det skulle gå ut e-postmelding.

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.