Styre og ledelse i Orgbrain

Orgbrain har et styre og en ledelse med lang erfaring innen relevante fagfelt

Thomas Evensen

CEO
Thomas Evensen har mange års erfaring som Styreleder og CEO, i IT/Telecom/Software bransjen. Han har ledet Eierstyrings-avdelingen i Telenor Norge, vært CEO Kjedehuset AS, og Gintel AS, og har hatt styreverv i 30 ulike selskaper. Han er blant annet utdannet Executive MBA ved Norges Handelshøyskole og i markedsføring ved London Business School.

Dag Asheim

CTO & Styremedlem
Dag Asheim er cand.scient i informatikk fra Universitetet i Oslo. Grunder og primus motor for Linux-selskapet Linpro. Selskapet vokste fra ham som eneste ansatt til godt over 100 medarbeidere før det ble gjort et vellykket salg til et selskap eid av det svenske 6. AP-fondet. Han har i dag en rekke styreverv i tillegg til å være CTO i Orgbrain.

William Jensen

COO & Styremedlem
William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert over 100 blogginnlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, medgründer av Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Are Stegane

CMO
Are Stegane har mer enn 25 års erfaring innen markedsføring/ salg, og er den som introduserte bedrifter for “inbound marketing” i Norge. Han har jobbet for selskaper som Susoft, Evry, Karabin, Left Brain Marketing og Accenture, og var med å starte First Tuesday i Bergen. Are mener at alle markedsførere først bør jobbe med salg. Han sier som David Ogilvy, “If it doesn’t sell, it isn’t creative”

Stig Ebert Nilssen

Styrets leder
Nilssen har blant annet sin bakgrunn som Executive Vice President i Orkla ASA og CEO i Orkla Care. Han har betydelig styreerfaring og mer enn 20 års toppleder erfaring innenfor FMCG og helse i Norden. Han jobber i dag som investor, industriell rådgiver, innehar en rekke styreverv og er også engasjert i flere oppstartsselskaper.

Bente Sollid Storehaug

Styremedlem
Bente Sollid Storehaug er kjent som en av Internett-Norges viktigste stemmer siden hun på midten av 90-tallet startet internettselskapet Digital Hverdag, som nå er en del av Bouvet. Hun har vært på listen over Norges 10 mektigste kvinner, hatt stor suksess som teknologi-gründer og sitter i dag med en tung styreportefølje innen media, IT, retail, finans og energi.

Nils Øveraas

Styremedlem
Nils Øveraas har i en stor del av sin yrkeskarriere hatt ulike roller i Accenture nasjonalt og internasjonalt, deriblant som administrerende direktør fra 2002-2012, og global direktør for samfunnsansvar fra 2011 til 2013. Han er også tidligere generalsekretær i Den Norske Turistforening. Han er i dag styreleder i Redd Barna og Sparebankstiftelsen DNB.

Lars Gogstad

Styremedlem
Lars Gogstad har en B.Sc. fra University of Bath. I tillegg har han en Master of Management i Innovasjon og Entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI. Han har over 20 års erfaring som forretningsutvikler i en rekke selskaper som Aspiro AB, Telenor New Business og Kjeller Innovasjon. Han er i dag daglig leder i Akershus Teknologifond som investerer i såkorn fase i deep-tech selskaper.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.