FORHANDLER

smart-innovation-norway-black-259-142


For en bærekraftig og innovativ fremtid

 

Partnertype

Forhandler

Lokasjon

Smart Innovation Norway
Håkon Melbergs vei 16
1783 Halden

Kontakt

Web: smartinnovationnorway.com
E-post: celine.zapffe
Telefon: 47 90 62 63

Tjenester

Smart Innovation Norway bidrar til å skape et grønt skifte og nye arbeidsplasser for dagens og kommende generasjoner.

Ekspertise

Vi hjelper bedrifter og kommuner med anvendt forskning, innovasjon og kommersialisering innen bærekraftig energi, anvendt kunstig intelligens, digitalt entreprenørskap, smarte byer og sosial og adferdsmessig innovasjon. Selskapet er blant de fremste i Norge innen EU-forskning.

Bransjer

Bedrifter og kommuner

Om Smart Innovation Norway

Smart Innovation Norway er et non-profit forsknings- og innovasjonsselskap, som arbeider for det grønne skiftet og nye, bærekraftige arbeidsplasser. Vi hjelper selskaper med anvendt forskning, innovasjon og kommersialisering. Smart Innovation Venture jobber med kommersialisering av nyteknologi for startups, scaleups og spinnoffs. Gjennom våre inkubator- og akseleratorprogrammer hjelper vi ambisiøse grunde å bygge suksessrike og bærekraftige selskaper ved å tilby kapital, kunder og kompetanse.

Hvorfor Smart Innovation Norway

Via samarbeidet med Orgbrain får alle grundere tilknyttet Smart Innovation Norway tilgang til unik kompetanse og verktøy for å øke kompetansen til sine styremedlemmer og gjøre styrearbeidet enklere for travle grundere. Et profesjonelt styre er avgjørende for at grundere skal lykkes med å bygge suksessrike selskaper. Orgbrain sin styreportal og styreskole hjelper våre grundere å bygge kompetente og profesjonelle styrer slik at vi sammen kan bidra til å skape suksessfulle selskaper.

“Sammen bidrar vi til å hjelpe ambisiøse grundere lykkes i å bygge suksessfulle selskaper gjennom å sette fokus på profesjonalisering av styrearbeid”
celine-zappfe-160-160
Celine Zapffe
Customer Success Manager