Registrér deg som prøvebruker av Orgbrain

Alt styret trenger
på ETT sted

Orgbrain er Norges mest komplette styre- og generalforsamlingsportal som gjør det enklere, sikrere og mer oversiktlig å sitte i styrer.
Som bedriftskunde i Tryg Forsikring får du tilbud om å prøve Orgbrains styreportal gratis i 14 dager.

Noen av fordelene med Orgbrain

REGISTRÉR TESTKONTO

Registrer din organisasjon i skjemaet nedenfor og kom i gang med et 14 dagers kostnadsfritt prøveabonnement. Du vil i løpet av prøveperioden motta flere e-poster som hjelper deg å komme i gang med Orgbrain. Disse kan du melde deg av når som helt. Les om personvern her.
Etter at skjemaet er sendt inn vil du om kort tid motta innloggingsinformasjon og mulighet til å invitere resten av styret, aksjonærer og øvrige interessenter som har nytte av tilgang til portalen.
Har du spørsmål i forbindelse med registreringen, eller ønsker du hjelp til å komme i gang med testingen? Send oss en e-post til post@orgbrain.no eller ring oss på tlf.
22 12 00 28, så vil en av våre rådgivere bistå deg.

«Orgbrain Styreportal har gitt en helt ny struktur til styrearbeidet og oppfølgingen av møtene for meg som daglig leder i Move AS. Dette gjør planleggingen enklere, og all lagring av kritiske data er på ett sted. Vi testet flere løsninger før vi tok vårt valg, og valget var faktisk ganske enkelt!»

Roald Sannæs, Daglig leder
Move AS

Scroll to Top

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring