Takk for at du ville laste ned Styreinstruksen. Den er på vei til den epostadressen du oppga!
Men vent. Hvorfor ikke få deg en gratis prøvekonto på styreportalen Orgbrain?

Har du lite tid til overs, og skulle ønske det var enklere, sikrere og lettere å sitte i styrer?

Prøv digital styreportal for styremøter og generalforsamlinger

Noen av fordelene med Orgbrain

Orgbrain er neste generasjons styreportal som hjelper deg med å holde orden på alt som har med styrearbeidet å gjøre, i en enkel og sikker, skybasert tjeneste.

Legg inn opplysningene dine, og klikk på “Gi meg gratis prøvekonto”

For at vi skal kunne gjøre prøvetiden din så reell som mulig, ønsker vi at du legger inn navn på selskapet der du vurderer å benytte Orgbrain.  En opprettelse av prøvekonto er helt uforpliktende, og du vil naturligvis ikke motta noen faktura fra oss når prøveperioden er over.

Du vil i løpet av prøveperioden på 14 dager motta flere e-poster som hjelper deg å komme i gang med Orgbrain. Når du registrerer deg for prøvekonto, blir du samtidig påmeldt vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst. Les om personvern her.

Har du spørsmål i forbindelse med registreringen, eller ønsker hjelp til å komme i gang med prøvekontoen? Ta kontakt via chat, send en e-post til hei@orgbrain.no eller ring oss på tlf. 22 12 00 28, så vil en av våre rådgivere bistå deg.

«Orgbrain Styreportal har gitt en helt ny struktur til styrearbeidet og oppfølgingen av møtene for meg som daglig leder i Move AS. Dette gjør planleggingen enklere, og all lagring av kritiske data er på ett sted. Vi testet flere løsninger før vi tok vårt valg, og valget var faktisk ganske enkelt!»

Roald Sannæs, Daglig leder
Move AS

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.