Sikkerhet i Orgbrain

Orgbrain leverer en skalerbar Software-as-a-Service-plattform (SaaS) med høy tilgjengelighet som inneholder verktøy som er viktige for våre kunder. Det er derfor essensielt for oss å sikre at våre kunders data er tilgjengelige til enhver tid, samtidig som informasjonen er beskyttet mot uønsket tilgang. God sikkerhet er helt nødvendig for våre kunders trygghet og tillit!

Sikkerhet er ikke noe som kan bli lagt til i forbindelse med ferdigstillelsen av et produkt som en ettertanke. Det er noe som må bygges inn i systemet helt fra det første designet og som deretter må vedlikeholdes gjennom en kontinuerlig prosess. Vi har bygget sikkerhet inn i løsningen ved bruk av anerkjente og grunnleggende prinsipper, slik som prinsippet om beskyttelse i flere lag. For eksempel tilbyr vi muligheten av å sette opp 2-faktor autentisering (2FA), noe som øker sikkerheten ved innlogging. Et annet eksempel er at selv om alt utstyr er satt opp med strenge sperrer mot uautorisert tilgang, har vi i tillegg sørget for at kundedata lagres kryptert for ekstra sikkerhet.

Last ned vårt informasjonsdokument / white paper for mer informasjon om hva vi har gjort på sikkerhetsområdet.
Sikkerhetsselskapet Mnemonic har foretatt en sikkerhetsgjennomgang av Orgbrain sin løsning. Les rapporten fra Mnemonic her:
illustrasjonsfoto - hengelås
Rull til toppen

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.