GRATIS VEILEDER

Styreinstruks inkludert en hjelpsom sjekkliste for neste styremøte eller general-forsamling

Styreinstruksen for styremedlemmer og daglige ledere, som ønsker kontroll på rollefordeling, plikter og ansvar, i styremøter og generalforsamlinger. Den inneholder også et eksempel dere enkelt kan tilpasse styrets behov.
Alt du trenger å gjøre for å få umiddelbar tilgang til styreinstruksen er å melde deg på vårt nyhetsbrev. Her vil du motta nye blogginnlegg, gode tips, og nyttig informasjon om alt innen styrearbeid. Du kan melde deg av når som helst. Les om personvern her.

Hva er en styreinstruks, og hvorfor bør du skaffe deg den?

En styreinstruks er en beskrivelse som gir nærmere saksbehandlingsregler for styret. En godt utformet styreinstruks vil ofte føre til bedre struktur på styrearbeidet og dermed effektivisere styrearbeidet. Dette er gode retningslinjer for både styremedlemmer og daglig leder, og gir god veiledning når det gjelder rollefordeling, plikter og ansvar.

Styreinstruksen inneholder også et konkret eksempel som gir deg en 53 punkts sjekkliste, som gir deg alt du trenger med tanke på:

  • Styrets oppgaver
  • Daglig leders plikter overfor styret
  • Møtefrekvens og innkalling
  • Behandling i møte
  • Protokoll
  • Taushetsplikt
Rull til toppen

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.