Strukturer styrearbeidet med en digital portal for styremøter og generalforsamlinger

Alt styret trenger
på ETT sted

Orgbrain er neste generasjons styreportal som forenkler oppgaver og holder fullstendig oversikt over alle prosesser knyttet til styrearbeid.

Noen av fordelene med Orgbrain

Legg inn navn og epost og klikk på “få gratis prøvekonto”

For at vi skal kunne gjøre din testopplevelse så reell som mulig så ønsker vi at du legger inn navn på et selskapet der du vurderer å benytte Orgbrain. Dette vil også gjøre det enklere å ta i bruk løsningen etter en testperiode. (ikke påkrevet)

Du vil etter registrering motta e-poster som hjelper deg i gang samt våre nyhetsbrev. Du kan melde deg av når som helst. Les om personvern her

Har du spørsmål i forbindelse med registreringen, eller ønsker hjelp til å komme i gang med prøvekontoen? Ta kontakt via chat, send en e-post til post@orgbrain.no eller ring oss på tlf. 22 12 00 28, så vil en av våre rådgivere bistå deg.

«Orgbrain Styreportal har gitt en helt ny struktur til styrearbeidet og oppfølgingen av møtene for meg som daglig leder i Move AS. Dette gjør planleggingen enklere, og all lagring av kritiske data er på ett sted. Vi testet flere løsninger før vi tok vårt valg, og valget var faktisk ganske enkelt!»

Roald Sannæs, Daglig leder
Move AS

Scroll to Top

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring