Julehilsen fra alle oss i Orgbrain

Julehilsen
Orgbrain

Julefreden er i ferd med å senke seg, og et begivenhetsfullt og annerledes år går mot sin slutt. I løpet av 2020 har vi hatt gleden av å lansere Orgbrain – Fremtidens styrerom – der vi allerede har fått mange tusen brukere inn i vår løsning. For 2021 har vi store planer for nye tjenester, som vil gjøre styrearbeidet enda enklere, sikrere og mer effektivt. Vi håpe du vil få stor nytte av dette.

Når vi går inn i julen er det fortsatt usikre tider som følge av koronaepidemien, men vi håper du til tross av dette finner julefreden og ser store muligheter for 2021.

Vi ønsker deg en riktig god jul og et riktig godt mulighetens år 2021!

Hilsen alle oss i Orgbrain

PS!
For de som ønsker å starte det nye året med faglig påfyll, arrangerer vi tirsdag 12. januar kl 10:00 et webinar sammen med Kvale Advokatfirma der temaet er “Hvorfor ta i bruk et digitalt styrerom?“.

På webinaret vil vi ta en gjennomgang av hvilken lovgivning som regulerer avholdelse av digitale styremøter og generalforsamlinger. Vi vil også gi nyttige tips på hvordan du kan benytte et digitalt styrerom i praksis.

JEG VIL VÆRE MED PÅ WEBINAR

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to Top

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.