Finn møtetidspunkt som passer alle ved hjelp av Orgbrain

Finn møtetidspunkt ved hjelp av Orgbrain
Finn møtetidspunkt ved hjelp av Orgbrain

Har du opplevd at det kan være svært tidskrevende å finne et tidspunkt som passer for alle som skal inviteres til et møte? Det har Orgbrain en løsning på.

Som en del av vårt kontinuerlige arbeid med å gjøre hverdagen enklere for våre brukere, har Orgbrain nå lagt til funksjonen «Finn tidspunkt». Funksjonen gjør det veldig enkelt for administrator å avklare hvilket møtetidspunkt som passer best for de som skal delta i et møte.

Ved få klikk, kan deltakerne bli invitert til å stemme på alternative møtetidspunkter. Systemet foreslår automatisk det tidspunktet som passer best basert på tilbakemeldingene.

Funksjonen fungerer som følgende:

  • Opprett et møte, og klikk på «Finn tidspunkt»
  • Legg inn forslag til alternative tidspunkter
  • Inviter så møtedeltakerne til å stemme på de ulike alternativene
  • De inviterte vil motta en e-post de de blir bedt om å legge inn sin stemme. I tillegg legger invitasjon seg som et varsel i portalen.
  • Deltakerne kan på de forskjellige alternativene legge inn enten «Foretrekker», «Kan» eller «Nei»
  • Administrator kan løpende følge med på hva den enkelte deltaker har valgt
  • Systemet foreslår automatisk det tidspunktet som passer best basert på de tilbakemeldingene som er gitt, men dette kan overstyres
  • Når du har mottatt tilbakemeldingene, kan du invitere til møtet

Løsningen fungerer både på desktop, nettbrett og mobil.

Godt møte!

William Jensen er utdannet siviløkonom. Han har mange års erfaring innen administrasjon, forretningsutvikling og ledelse fra en rekke selskaper, herunder Telenor, Gjensidige og DNB. Han har publisert en rekke innlegg om styrearbeid, stått bak utviklingen av Styreskolen.org, er medgründer av styreportalen Orgbrain og styremedlem i Foreningen for bedre styrearbeid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.