Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sjekkliste ved digital generalforsamling

Sjekkliste ved digital generalforsamling

Dersom du vurderer å avholde din neste generalforsamling digitalt, er du ikke alene om dette. Etter at regjeringen, i forbindelse med koronapandemien, gikk ut og oppfordret næringslivet til å gjennomføre generalforsamlinger ved bruk av digitale løsninger, er dette
på vei til å bli den nye normalen.

For å hjelpe deg på vei har Orgbrain sammen med EY laget en sjekkliste som viser de mest sentrale stegene, som du må gjennom ved avholdelse av en digital generalforsamling. En slik liste kan være nyttig for å sikre at du ikke glemmer vesentlige aktiviteter.

Sjekklisten tar utgangspunkt i generalforsamling i aksjeselskaper, men sjekklisten er i stor grad også relevant for andre selskapsformer.

Last ned sjekklisten her.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.