Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Har du husket å kjøpe julegave til styremedlemmene?

Styreskolen

Er du bedriftseier, styreleder eller daglig leder? Hva med å gi samtlige styremedlemmer en oppmerksomhet til jul gjennom et personlig gavekort på nettbasert autorisasjonskurs fra Styreskolen? I tillegg til at det er en hyggelig gest til styremedlemmene – som både får styrket sin personlige kompetanse og sin CV – vil selskapet også få løftet sin samlede styrekompetanse og profesjonalitet.

I tillegg vil selskapet få fri tilgang til Orgbrain sin styreportal frem til 31. mars 2021 og tre timer gratis tilgang til kunderådgiver i forbindelse med onboarding og bruk av styreportalen.

Juletilbudet

Kun kr 6.900,- (ekskl. mva) for;

  • Gavekort på digtalt styrekurs for samtlige i styret + daglig leder og styresekretær
  • Fri tilgang til Orgbrain sin styreportal frem til 31. mars 2021
  • Gratis tilgang til kundreådgiver i forbindelse med onboarding og bruk av styreportalen.

Tilbudet gjelder frem til 22. desember 2020.

Om styrekurset fra Styreskolen

✔ Kurset gir en grunnleggende innføring i de mest sentrale juridiske og praktiske forhold daglig leder og styremedlemmer i et aksjeselskap bør kjenne til. Deltagerne vil gjennom kurset få en kompetansetilførsel som gjør at de vil være i en god posisjon til å utøve rollen som daglig leder, styreleder og/eller styremedlem mer korrekt og profesjonelt.

✔ Kurset er 100 prosent nettbasert (tilpasset både mobil, nettbrett og PC) og består av 20 seksjoner. Modulene er delt opp i tre deler: (1) Introduksjon: Her lufter vi sentrale problemstillingen relatert til det aktuelle temaer, (2) Quiz: Her trekker vi frem noen spørsmål og svar relatert til problemstillinger som blir tatt opp i introduksjonen og (3) Teori: Her går vi gjennom sentral lovgivning og noen praktiske eksempler.

✔ Når deltageren har krysset av at vedkommende har vært gjennom hver modul, får han/hun tilgang til eksamen. Eksamen består av 40 flervalgsoppgaver der man må ha minst 34 rette for å bestå. Man kan ta eksamen flere ganger i løpet av kursperioden (men kun ett forsøk per dag). Når vedkommende har bestått eksamen vil du umiddelbart motta et autoriseringsbevis fra Foreningen for bedre styrearbeid.

✔ Kurset vil være tilgjengelig 12 måneder. Kursmaterialet vil løpende bli oppdatert med eventuelle lovendringer og annen sentral informasjon.

Om Styreportalen

Orgbrain er neste generasjons styreportal som gir deg alt du trenger for å organisere og holde orden på de sentrale prosessene i styrearbeidet. Vi gjør det enklere, sikrere og mer behagelig å sitte i styrer.

Ved bruk av moderne og brukervennlig teknologi har Orgbrain utviklet en portal som er skreddersydd for å håndtere de oppgaver som styret er ansvarlig for. Portalen inneholder en rekke funksjoner som på en enkel måte bidrar til et bedre og mer profesjonelt styrearbeid.

  • Opprett møter, innkall deltagere og få oversikt med kalender og årshjul. Søk i bibliotek med agandapunkter eller opprett egne. Protokoll genereres automatisk og funksjon for oppfølging hjelper styret å følge med på at vedtak blir iverksatt og at saker blir ferdigbehandlet.

  • Med Orgbrain kan styremøter og generalforsamlinger avholdes 100 % digitalt. Alle relevante filer og dokumenter kan legges i portalen og kommunikasjonen kan foregå via innebygget videokonferanse. Både stemmegivning og signering kan også utføres digitalt.

  • Løsningen inneholder et datarom der alt av selskapsdokumenter og den enkelte brukers private filer kan oppbevares. Alle dokumenter som legges inn i portalen blir lagret sikkert og kryptert i Norge.

  • Orgbrain inneholder en aksjeeierbok som gir full oversikt over hvem som er aksjonærer. Løsningen hensyntar forskjellige aksjeklasser slik at digital stemmegivning på generalforsamling blir håndtert korrekt.

  • Orgbrain inneholder et nettbasert sertifiseringskurs for styremedlemmer. Kurset gir brukerne en innføring i sentrale juridiske og praktiske forhold som både styremedlemmer og daglig leder i et aksjeselskap bør kjenne til. Etter endt eksamen mottar brukerne bevis på at de er sertifisert styremedlem.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler/cookies. Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår håndtering av informasjonskapsler og personvern i vår personvernerklæring.